Het kan gebeuren dat je een klacht hebt over Subrosa Klik hier voor de Flyer Klachtenregeling Subrosa
Wat te doen bij een klacht
Vermeld hierbij:
◦ Jouw naam, adres, telefoonnummer en dat van je wettelijke vertegenwoordiger of van diegene die je helpt bij het maken van de brief,
◦ De naam, het adres en het telefoonnummer van Subrosa bv en het onderwerp van de klacht of de persoon over wie je een klacht indient,
◦ Een zo uitgebreid mogelijke beschrijving van de gebeurtenis waarover je een klacht hebt,
◦ De reden waarom je hier een klacht over hebt,
◦ Een beschrijving over wat je al hebt ondernomen om tot een oplossing van de klacht te komen.
Als je liever niet via de site van Klachtenportaal Zorg een melding maakt kan je ze ook schrijven op onderstaand adres:
Westerstraat 117,
1601 AD Enkhuizen
Of je kunt een e-mail sturen naar: info@klachtenportaalzorg.nl
De externe klachtencommissie gaat de klacht dan onderzoeken. Het kan zijn dat je wordt gebeld of dat de commissie bij Subrosa langskomt om meer informatie te vragen aan jou en aan de directie. Na een paar weken krijg je bericht van de klachtencommissie. De commissie geeft dan aan of je klacht terecht is en welke dingen Subrosa en jij zouden kunnen verbeteren.
Je hoeft de verschillende stappen niet perse in bovengenoemde volgorde te volgen. Desgewenst mag je ook gelijk een klacht indienen. Het reglement van de klachtencommissie is onderdeel van deze procedure of vind je op onze website.
Wil je meer informatie?
Op www.klachtenportaalzorg.nl staat meer informatie over hoe je een klacht kunt oplossen en hoe de klachtencommissie werkt.
Op de volgende link vind je hun Klachtenreglement terug: Klachtenregelement KlachtenPortaal Zorg. Volg hierbij de klachtenprocedure van Jeugdwet en Wmo.
De brochure “Ontevreden over de geleverde gezondheidszorg?” van de Inspectie voor de Gezondheidszorg is te downloaden via www.igz.nl. Je kunt zoeken op ‘ontevreden’.