Sporten ikv weerbaarheid en zelfvertrouwen

Sporten ikv weerbaarheid en zelfvertrouwen

donderdag 18 november 2021

Vanaf december 2021 gaat Subrosa op onze locatie aan de Jeverweg met jongeren sporten.

We merken in onze trajecten dat sporten een effectief middel is om aan weerbaarheid te werken, om zelfvertrouwen op te bouwen, om frustratie kwijt te geraken.

En natuurlijk werk je hiermee ook aan de fysieke gezondheid van de jongeren.

In combinatie met onze ambulante begeleiding bieden we jongeren een sportieve uitlaatklep aan. Dit gebeurt reeds bij jongeren thuis of aan de Jeverweg.

Nu breiden we het uit als een groepsactiviteit, waar je samen aan de slag kunt, maar toch voor je eigen traject komt.

Collega Habo Nimer, personal trainer, oa ook werkzaam bij Poortje en Portalis, gaat met jongeren kickboksen en/of hen training geven.

Wij reserveren op dinsdag en donderdag tijd en ruimte voor deze activiteit.  Tijdstippen worden in week 47 bekend gemaakt.

Uit eigen caseload doen jongeren mee, maar denk je dat je hier iemand voor kent of wil je als jongere zelf mee doen, neem dan gerust contact met ons op.

Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

 

 

 

''Ze weten goed een vertrouwensrelatie op te bouwen met een jeugdige en onderhouden korte lijntjes met ouders, de school, eventuele andere hulpverleners en de gemeente als opdrachtgever. Middels het stellen en bijstellen van doelen weten ze kwetsbare jeugdigen te begeleiden richting een toekomst met perspectief!''

Sherief Muktar
Consulent Jeugd CJG Westerkwartier

Onze producten