Tevredenheidsonderzoek Samenwerkingsrelaties

Tevredenheidsonderzoek Samenwerkingsrelaties

vrijdag 8 november 2019

In oktober 2019 hebben wij een onderzoek gehouden onder onze samenwerkingsrelaties. Verwijzers, indicatiestellers, mentoren van jongeren, contacten uit het werkveld, hebben we gevraagd naar hoe zij ons ervaren. Wat vinden ze van onze aanpak en ons professioneel handelen? Hoe ervaren ze de bereikbaarheid van en de communicatie en het overleg met Subrosa? Wat zijn onze sterke kanten en wat kunnen we verbeteren?

De resultaten waren positief! We krijgen mooie beoordelingen. Onze aanpak van dicht bij de jongere te staan en ze de tijd geven wordt zeer gewaardeerd. De opmerkingen en aanbevelingen die ons werden gegeven nemen we mee in onze eigen reflectie over en evaluatie van onze werkwijze.

Bent u geïnteresseerd in het onderzoek, dan kunt u de resultaten ervan via onderstaande link inzien.

Klik hier voor het onderzoek

''Ze weten goed een vertrouwensrelatie op te bouwen met een jeugdige en onderhouden korte lijntjes met ouders, de school, eventuele andere hulpverleners en de gemeente als opdrachtgever. Middels het stellen en bijstellen van doelen weten ze kwetsbare jeugdigen te begeleiden richting een toekomst met perspectief!''

Sherief Muktar
Consulent Jeugd CJG Westerkwartier

Onze producten