Hoera! Gunning jeugd Drenthe Zuid is rond

Hoera! Gunning jeugd Drenthe Zuid is rond

woensdag 8 mei 2019

Vanaf nu mag Subrosa ook jeugdhulp aanbieden in de volgende gemeenten: Borger-Odoorn, Coevorden, De Wolden, Emmen, Hoogeveen, Meppel en Westerveld. Met de komst van deze gemeenten mag Subrosa nu in de hele provincie Drenthe worden ingezet als zorgaanbieder voor jeugdhulp.

De producten die Subrosa mag uitvoeren zijn: begeleiding (midden en zwaar) en eenvoudige diagnostiek.

Voor meer informatie over onze werkwijze en inzet kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier.

''Ze weten goed een vertrouwensrelatie op te bouwen met een jeugdige en onderhouden korte lijntjes met ouders, de school, eventuele andere hulpverleners en de gemeente als opdrachtgever. Middels het stellen en bijstellen van doelen weten ze kwetsbare jeugdigen te begeleiden richting een toekomst met perspectief!''

Sherief Muktar
Consulent Jeugd CJG Westerkwartier

Onze producten