Het einde van een mooi jaar!

Het einde van een mooi jaar!

donderdag 20 december 2018

2018 was voor Subrosa een bijzonder jaar. Dit jaar zijn wij in het bezit gekomen van de ISO 9001 certificering, mogen wij zelfstandig de jeugdhulpverlening in de hele provincie Groningen én in delen van Drenthe en Friesland uitvoeren en hebben we een aantal mooie projecten mogen uitvoeren. En daar zijn wij best trots op!
Graag willen wij onze samenwerkingspartners en jongeren bedanken voor 2018 en iedereen fijne feestdagen wensen!

Een aantal collega’s werkt door gedurende de kerstvakantie, Subrosa is deels bereikbaar gedurende de feestdagen.

''Ze weten goed een vertrouwensrelatie op te bouwen met een jeugdige en onderhouden korte lijntjes met ouders, de school, eventuele andere hulpverleners en de gemeente als opdrachtgever. Middels het stellen en bijstellen van doelen weten ze kwetsbare jeugdigen te begeleiden richting een toekomst met perspectief!''

Sherief Muktar
Consulent Jeugd CJG Westerkwartier

Onze producten