Nazomernieuws

Nazomernieuws

vrijdag 7 september 2018

Na een periode van hard werken kan Subrosa met gepaste trots mededelen dat de organisatie in het bezit is van het ISO 9001 certificaat.
De ISO 9001 is een internationale norm voor kwaliteitsmanagementsystemen. Het certificaat houdt in dat de organisatie continu bezig is met het verbeteren van haar processen op zowel intern- als op cliƫntniveau. Hierdoor krijgen wij meer inzicht in wat onze omgeving en jongeren nodig hebben en dat komt de begeleiding ten goede.

''Ze weten goed een vertrouwensrelatie op te bouwen met een jeugdige en onderhouden korte lijntjes met ouders, de school, eventuele andere hulpverleners en de gemeente als opdrachtgever. Middels het stellen en bijstellen van doelen weten ze kwetsbare jeugdigen te begeleiden richting een toekomst met perspectief!''

Sherief Muktar
Consulent Jeugd CJG Westerkwartier

Onze producten