Subrosa wmo partner Westerkwartier

Subrosa wmo partner Westerkwartier

vrijdag 2 februari 2018

Sinds kort is Subrosa partner in de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (wmo) voor de gemeenten uit het Westerkwartier. Dit zijn de gemeenten Leek, Grootegast, Marum en Zuidhorn. We zijn erg blij dat Subrosa voor deze gemeenten ondersteuning op maat kan bieden voor de doelgroep van 18 jaar en ouder. Wilt u meer informatie over het product wmo? Dan is deze te vinden onder de producten of via deze link: https://subrosa.eu/product/wmo-18

''Ze weten goed een vertrouwensrelatie op te bouwen met een jeugdige en onderhouden korte lijntjes met ouders, de school, eventuele andere hulpverleners en de gemeente als opdrachtgever. Middels het stellen en bijstellen van doelen weten ze kwetsbare jeugdigen te begeleiden richting een toekomst met perspectief!''

Sherief Muktar
Consulent Jeugd CJG Westerkwartier

Onze producten