Communicatietraining door Appademic

Communicatietraining door Appademic

vrijdag 10 november 2017

De webbeheerder van Subrosa wordt door de jongens van Appademic geschoold in het beheren van de website. Hierdoor heeft Subrosa zelf de regie wanneer wat wordt gepost. Heb je leuk nieuws over Subrosa, of een mooie verhaal over de samenwerking wat publiciteit verdient? Neem dan contact op met de websitebeheerder Mark-Peter Hof

"Jongeren kunnen hun verhaal kwijt en krijgen veel aandacht"

Mienke Doddema
Casemanager bij de Gemeente Menterwolde

''Ze weten goed een vertrouwensrelatie op te bouwen met een jeugdige en onderhouden korte lijntjes met ouders, de school, eventuele andere hulpverleners en de gemeente als opdrachtgever. Middels het stellen en bijstellen van doelen weten ze kwetsbare jeugdigen te begeleiden richting een toekomst met perspectief!''

Sherief Muktar
Consulent Jeugd CJG Westerkwartier

Onze producten