Nieuwe website voor Subrosa

Nieuwe website voor Subrosa

donderdag 26 oktober 2017

Na een paar fotoshoots, overleggen en feedbackrondes presenteren wij in samenwerking met de jongens van Appademic de nieuwe website. De samenwerking met Appademic ging erg soepel en ze dachten erg met ons mee over wat we willen uitstralen met de nieuwe site. De nieuwe website werkt op zowel desktop als telefoon erg gemakkelijk en overzichtelijk. De website is afgestemd op zowel onze opdrachtgevers als de doelgroep waarmee wij werken. Bij de producten kun je gemakkelijk informatie vinden over wat wij doen. Ook kun je lezen over onze werkwijze, en via ons contactformulier kun je ons gemakkelijk bereiken voor als er vragen zijn. Houd onze website in de gaten voor nieuws over projecten, samenwerkingen en/of nieuwe producten om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen binnen Subrosa.

 

"Jongeren kunnen hun verhaal kwijt en krijgen veel aandacht"

Mienke Doddema
Casemanager bij de Gemeente Menterwolde

Onze producten