Nieuwe website voor Subrosa

Nieuwe website voor Subrosa

donderdag 26 oktober 2017

Na een paar fotoshoots, overleggen en feedbackrondes presenteren wij in samenwerking met de jongens van Appademic de nieuwe website. De samenwerking met Appademic ging erg soepel en ze dachten erg met ons mee over wat we willen uitstralen met de nieuwe site. De nieuwe website werkt op zowel desktop als telefoon erg gemakkelijk en overzichtelijk. De website is afgestemd op zowel onze opdrachtgevers als de doelgroep waarmee wij werken. Bij de producten kun je gemakkelijk informatie vinden over wat wij doen. Ook kun je lezen over onze werkwijze, en via ons contactformulier kun je ons gemakkelijk bereiken voor als er vragen zijn. Houd onze website in de gaten voor nieuws over projecten, samenwerkingen en/of nieuwe producten om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen binnen Subrosa.

 

''Ze weten goed een vertrouwensrelatie op te bouwen met een jeugdige en onderhouden korte lijntjes met ouders, de school, eventuele andere hulpverleners en de gemeente als opdrachtgever. Middels het stellen en bijstellen van doelen weten ze kwetsbare jeugdigen te begeleiden richting een toekomst met perspectief!''

Sherief Muktar
Consulent Jeugd CJG Westerkwartier

Onze producten