Nieuwe partner Subrosa

Nieuwe partner Subrosa

donderdag 26 oktober 2017

Subrosa is per 1 oktober 2017 WMO partner voor de gemeente Noordenveld, Assen, Aa en Hunze, Midden-Drenthe en Tynaarlo. Dit houdt in dat Subrosa individuele maatwerk trajecten mag gaan uitvoeren voor jongeren ouder dan 18 jaar die ondersteuning nodig hebben bij het verbeteren van hun perspectief. Met deze ontwikkeling zet Subrosa voet aan de grond in Drenthe.

''Ze weten goed een vertrouwensrelatie op te bouwen met een jeugdige en onderhouden korte lijntjes met ouders, de school, eventuele andere hulpverleners en de gemeente als opdrachtgever. Middels het stellen en bijstellen van doelen weten ze kwetsbare jeugdigen te begeleiden richting een toekomst met perspectief!''

Sherief Muktar
Consulent Jeugd CJG Westerkwartier

Onze producten